Димитър Бербатов е оптимист, споделяйки, че и тази година ще стане шампион на Англия с Манчестър Юнайтед. Митко вчера вкара едно от попаденията при победата с 3:1 над Хъл Сити, след която "червените дяволи" се озоваха на 2 точки зад лидера Челси.

Пред официалния сайт на клуба Митко не пропусна да похвали партньора си в атака Уейн Рууни. Капитанът на българския национален отбор оформи крайното 3:1 срещу "тигрите", разписвайки се в 82-ата минута на празна врата след асистенция на Рууни. Английският национал пък се отчете още с гол за 1:0, след това бе главният виновник за изравнителния гол на Хъл, а после бе в основата на автогола на домакините, с който Манчестър Юнайтед поведе с 2:1.

"Уейн бе фантастичен. В съблекалнята се шегувахме, че той е записал на името си три асистенции. След техния гол Рууни се вдигна на крака и направи асистенциите за втория и третия гол, което бе страхотно. Ако продължи да играе така, както знаем, че може - тогава не мисля, че някой би могъл да го спре. Той все още е млад и бъдещето е пред него", казва Митко за Рууни.

"Намираме се в прекрасна позиция. До края на сезона има да се изиграят много мачове и ще бъде трудно, но накрая пак ще бъдем на върха. Имахме трудни моменти заради контузиите, но разполагаме с прекрасен състав. Всички започват да се завръщат в игра и ни предстои победна серия", каза още Бербатов.

"Мениджърът знае как да върти футболистите, когато това се налага”, завърши Димитър Бербатов. /БЛИЦ