Капитанът на националния ни отбор Димитър Бербатов попадна в групата на Манчестър Юнайтед за утрешното домакинство на Портсмут във Висшата лига на Англия. Двубоят е от 17,00 часа българско време.

Сър Алекс ще може да разчита и на сръбския защитник Неманя Видич, който отпадна в последния момент от групата на Юнайтед за гостуването на Арсенал през миналата седмица.

“Видич тренира през последните няколко дни и мисля, че ще може да играе в събота. Рафаел получи удар по време на мача с Арсенал, но се надявам днес да тренира. Всички останали са добре”, сподели сър Алекс Фъргюсън.

“Резултатът от миналата седмица на “Емирейтс” бе много важен, тъй като ни прати отново по пътя за титлата. Много важно обаче е да спечелим и срещу Портсмут, тъй като това е съперник, който побеждаваме през последните години. Не е важно обаче срещу кой играеш, трябва да взимаш трите точки от всеки един мач", каза още мениджърът.

Рио Фърдинанд ще изтърпи утре втория си мач от своето наказание от четири срещи./БЛИЦ 

Групата на Манчестър Юнайтед за мача с Портсмут:
Ван дер Сар, Кушчак, Невил, Браун, Рафаел, Видич, Еванс, Евра, Фабио, Парк, Нани, Валенсия, Карик, Скоулс, Флетчър, Гибсън, Андерсон, Гигс, Рууни, Оуен, Бербатов, Диуф