Димитър Бербатов очаквано попадна в групата на Манчестър Юнайтед за домакинството на Блекбърн. Срещата от 15-ия кръг на Висшата лига е утре от 17:00 часа на стадион "Олд Трафорд".

Очаква се Сър Алекс Фъргюсън отново да заложи на Митко и Уейн Рууни. Двамата бяха титуляри и в гостуването на Рейнджърс в сряда, спечелено с минималното 1:0 с гол на Рууни от дузпа.

Сър Алекс няма да може да разчита утре на Дарън Флетчър, който е с контузия в глезена. Ветеранът Пол Скоулс пък е под въпрос за шампионатния мач, тъй като в гостуването на Рейнджърс е получил травма в слабините.

Добрата новина за "червените дяволи" е завръщането на титулярната двойка централни защитници Рио Фърдинанд и Неманя Видич. Двамата не играха в мача с Рейнджърс, но утре се очаква да започнат срещу Блекбърн. /БЛИЦ

Групата на Манчестър Юнайтед за домакинството на Блекбърн
Едвин ван дер Сар, Бен Амос, Рафаел Да Силва, Джон О`Шей, Уес Браун, Рио Фърдинанд, Неманя Видич, Джони Еванс, Крис Смолинг, Патрис Евра, Фабио Да Силва, Нани, Джи-Сунг Парк, Майкъл Карик, Пол Скоулс, Андерсон, Габриел Обертан, Райън Гигс, Уейн Рууни, Димитър Бербатов, Хавиер Ернандес, Федерико Македа, Бебе