Разкритията около личния живот на собственика на Милан и премиер на Италия Силвио Берлускони нямат край. По последна информация той е имал близки отношения с приятелките на бившите футболисти на “росонерите” Роналдиньо и Марко Бориело.

Смята се, че Сара Томази лично е убедила боса да купи бразилеца от Барселона през 2008 година. Връзката на актрисата с Рони обаче приключи малко след това.

Около играещия в момента за Рома Бориело случката е различна. През януари 2009-а Берлускони показал интерес към риалити звездата Белен Родригес, която имала петгодишна връзка с играча. “Обясних на Белен, че Марко не е подходящ за нея. Той е прекалено обикновен. Тя трябва да се среща с някой важен човек, който се занимава с бизнес”, казал премиерът в телефонен разговор със свой приятел. Случайно или не, скоро след това Бориело и Родригес се разделят, като според клюките причината за това е изневяра от страна на красавицата.

Информацията е на медиите в Италия, които са се добрали до част от разпечатките от телефона на Берлускони чрез свои хора в прокуратурата. В момента собственикът на Милан е подсъдим в обвинение за използване на малолетна проститутка.