По всичко изглежда, че дните на Бернд Шустер в Бешикташ са преброени, става ясно от писанията край Босфора. Масло в огъня наляха двете поредни загуби на „черните орли” пред последната седмица. В четвъртък Бешикташ загуби безславно у дома с 1:4 от Динамо (Киев) в Лига Европа, в неделя падна на „Иньоню” от гостуващия Фенербахче с 2:4.

Веднага след последния съдийски сигнал босът на тима Йълдъръм Демирьорен се изцепи, че повече не иска вижда Фабиан Ернст, който направи дузпа и получи червен картон.

„Доверихме се изцяло на Шустер. Освободихме играчите, които той ни посочи и пръснахме милиони за състезатели, които той пожела. Въпреки това, както на терен, така и извън него Бешикташ е изключително недисциплиниран. Ако господин Шустер си мисли, че ще го държим при това положение, жестоко се лъже”, заяви днес Демирьорен.

В Бешикташ бяха привлечени футболисти като Гути, Шимао, Уго Алмейда и Мануел Фернандес. След изиграването на последния кръг от турската Суперлига Бешикташ заема шесто място във временното класиране на 18 точки от водача Трабзонспор.
МЕХМЕД ХОДЖОВ, БЛИЦ