Нов бар отвори врати в преименувания наскоро "Bet 365 Стейдъм" в Стоук Сити. Благодарение на британския производителя на мебели, LiDR, салонът Potters от 1863 е обновен и превърнат в барче, което ще посрещне агитките на първите домакински срещи на стадиона.

"Bet 365 Стейдъм" и LiDR сключват договор за срок от 5 седмици, по време на които компанията изпълнител трябва да преобрази старото заведение в ново и луксозно барче за феновете. Ремонтните дейности включват инсталиране на стъклени панели, стъклени полици и рафтчета и плотове, изработени от здрав материал, със специално покритие.

Еланор Оуен, директор на LiDR, заяви своето задоволство от резултатите и че работата е поверена на местни подизпълнители.

В рамките на 5 седмици, компанията полага неимоверни усилия да превърне  фоайето от 1863 в истински шедьовър от висок ранг, като разчита на най- модерната техника и оборудване за постигане на желаните резултати.

Новият бар е част от по-голям проект, който предвижда до края на лятото да се увеличат и местата на стадиона с още 1800.

LiDR, намираща се в Campbell Road, преди това е работилa с Browns  по договори, свързани с  новия главен офис на bet365 в Етрурия.

Барът  вече официално отвори врати, за да  посрещне феновете, прииждащи към стадиона за сблъсъка между Стоук Сити и Манчестър Сити.

Bet 365 Стейдъм е новото име на Британия Стейдиъм, след договор с компанията Bet365. Букмейкърът не спира да се разраства и да достига нови пазари. Букито предлага изключително разнообразие от възможности за спортни залози, казино и покер игри и много бонуси.

Всеки играч с bet 365 регистрация може се възползва от промоциите и игрите на платформата. За по-голямо удобство на феновете, компанията пусна и bet 365  мобилно приложение, с което могат лесно да се достъпят всички игри и резултати.  Още полезна ифомация за букмейкъра може да намерите на в bgbets линк : bet365 , ако желаете да отворите акаунт в betindex.net може да прочетете повече за bet365 регистрация стъпка по стъпка, как да вземете бонус при първа регистрация.