Звездната покупка на Реал (Мадрид) Гарет Бейл, заедно с Карим Бензема и Марсело, представиха резервния екип за настоящия сезон в Шампионската лига, който ще бъде в оранжев цвят.

"Чувствам се добре. Една седмица тренирах с Уелс, имам и две тренировки тук. Явно е, че физически съм по-назад, но ще ги настигна. Треньорът ме приветства и дано скоро имам място на терена", заяви 24-годишното крило.

"Всички искат да печелят трофеи с Реал (Мадрид). Тук всеки желае да спечели всичко, не само Шампионската лига. В Реал има напрежение за спечелване на всички мачове от всички турнири", сподели 100-милионният футболист.

"Тук съм от два дни, защото бях с националния тим. Хората ме приветстваха, приеха ме много добре. Всички ми казаха "добре дошъл", а Кристиано пръв ми подаде ръка. Вече искам да играя с него на терена. Говорих с Анчелоти, но това, което си говорехме, остава между нас. Ще играя там, където ми каже треньорът. Мисля, че стилът на Реал Мадрид ще ми пасне. Сега ми предстои усърдна работа", каза още Бейл.

"Всеки път, когато играем в Шампионската лига, се опитваме да стигнем възможно най-напред. Знаем, че е трудно, но от доста време се опитваме да донесем радост на феновете", каза Марсело.

"Групата ни е много трудна. Ще се опитаме да останем първи с подкрепата на нашите фенове. Очакваме Бейл да ни помогнем да спечелим много купи", заяви пък Бензема.