Уелската звезда Гарет Бейл ще се включи в днешната тренировка на Тотнъм, след като до този момент лекуваше контузия. В същото време „шпорите” продължават да преговарят с Реал (Мадрид) за трансферната сума, която „кралският клуб” да плати за халфа.

Босът на Тотнъм Даниел Леви ще се срещне лично с президента на Реал (Мадрид) Флорентино Перес във Флорида, за да обсъдят трансфера, който се очаква да бъде най-скъпият в историята на футбола.

Според авторитетното футболно издание Goal.com сделката ще бъде сключена в следващите два дни. Срещата на двамата клубни босове ще бъде в Маями, където „белият балет” ще играе контрола с водения от бившия си треньор Жозе Моуриньо Челси тази сряда. „Шпорите” настояват да получат 115 милиона евро за Бейл и Даниел Леви няма да отстъпи от тази сума.

Бейл иска на всяка цена да премине на „Сантяго Бернабеу”, защото смята, че няма да получи втора такава възможност в живота си. Уелсецът обаче не иска да изразява публично намеренията си, за да запази добрите си отношения с лондонския клуб и феновете му. Той обаче е споделил на Леви, че иска да премине в колоса от Мадрид.

БЛИЦ представя: Световните трансфери