Мултимилионната покупка на Реал Мадрид Гарет Бейл за пореден път засипа с похвали голямата звезда на тима Кристиано Роналдо.

През лятото, когато бившият ас на Тотнъм счупи рекорда на Кристиано за най-скъп футболист в света, доста хора смятаха, че двамата може и да не се погаждат един с друг. До момента обаче такива признаци липсват, като Бейл неведнъж е подчертавал, че тъкмо Роналдо му помага най-много с адаптацията на „Бернабеу“.

„Не бях нервен при първата ни среща. Страхотно е да срещнеш играч от неговия калибър“, сподели 24-годишният британец.

„Откакто съм тук той не ми е казал една дума накриво, а във всеки мач ме окуражава, дава ми увереност. Той сподели своите първи впечатления при идването си тук и те наистина много ми помогнаха. Той е абсолютно брилянтен.“

„Между нас изобщо няма съперничество. Разбираме се много добре. Той ми помогна много на и извън терена. Наслаждаваме се, когато играем заедно и мисля, че нашите голове и асистенции го показват.“

„Все още има още какво да се желае от партньорството ни и се надяваме да имаме успешен сезон. Откакто пристигнах, Кристиано е невероятен. Не е вкарвал по-малко от два гола на мач. Количеството попадения, които вече вкара, направо е умопомрачително“, завърши Бейл.