Тотнъм привлече официално втори играч от Реал (Мадрид). След като вчера „шпорите“ взеха Гарет Бейл под наем до края на сезона, английският тим подписа и петгодишен договор с левия бек Серхио Регилон.

След това Бейл влезе в ролята на гид на 23-годишния испанец при разглеждането на новия стадион на Тотнъм. Така уелската футболна звезда върна жеста на Регилон, който през 2013 г. беше едно от хлапетата, които го посрещнаха на базата на Реал (Мадрид) при трансфера му от „шпорите“ в „белия балет“ за 100,8 милиона паунда.

Регилон дебютира в първия отбор на Реал (Мадрид) на 2 октомври 2018 г. при загубата с 0:1 от ЦСКА (Москва) в Шампионската лига. Месец по-късно изигра и първия си мач от Примера дивисион при успеха с 2:0 над Валядолид. През миналия сезон левият бек беше даден под наем на Севиля, с който спечели Лига Европа.

Докато Серхио Регилон може съвсем скоро да изиграе първия си мач за Тотнъм, то Бейл ще трябва да почака за повторния си дебют. Уелсецът има контузия, заради която се очаква завръщането му в игра в началото на октомври.