Безпаричие тормози играчите на Стяуа преди мача реванш от Лига Европа с ЦСКА. Футболистите на клуба не са получавали заплати от близо два месеца, а пари ще бъдат взети само при елиминиране на българския тим. Както е известно, носителят на КЕШ за 1986 г. победи “червените” с 2:0 в първия мач.
 
Собственикът на Стяуа Джиджи Бекали е заплашил, че ще ореже възнагражденията на футболистите, ако се издънят на реванша в четвъртък. При прогрес в евротурнирите, той е обещал премии от по 10 000 долара, съобщава в. “Проспорт”.
 
Бекали бил бесен от загубата от Астра (Плоещ) с 1:2 в неделя и заявил: “Няма да плащам заплати, ако отпаднем от Лига Европа”. Футболистите на Стяуа не са получавали пари от юни, когато тимът бе на лагер в Австрия.
 
Заплахата да ореже финансирането на клуба, не е единствената, отправена от собственика на букурещкия гранд. Джиджи Бекали се заканил да уволни треньора Рони Леви при отпадане от ЦСКА. Според информациите бизнесменът ще замени израелския специалист с легендата Ангел Йорданеску./БЛИЦ