Бившият юношески национал на България по футбол Антонио Михайлов вкара красив гол в Швейцария. Нашето момче се разписа за отбора на Кройцлинген, който се състезава в Група 6 на Интер-регионал лига 2 или иначе казано петото ниво на швейцарския футбол.

Тони донесе равенството 2:2 срещу Фрайенбах като гост. Михайлов вкара за 1:1 в 80-ата минута от фаул от границата на наказателното поле. Отборът му се намира на 9-о място от 14 отбора след 15 изиграни кръга. Кройцлинген обаче е по-близо до зоната на изпадащите, отколкото до промоцията в четвърта дивизия.

Атакуващият полузащитник, който е юноша на италианския гранд Милан, за последно игра в Септември (Симитли) в българската “Б” група. Роденият на 9 юни 1991 година Михайлов в България игра в Сливен и Септември (Симитли). Футболистът изкара проби и в белгийския втородивизионен ФК Брюксел. Треньорите обаче тестваха доста играчи и искаха да забавят окончателното си решение за Михайлов. Българинът предпочете да се премести в Швейцария. Още двама българи ще играят в Швейцария през новия сезон. Николай Цветков-Демона и юношата на ЦСКА Мариян Станчев са в Дардания (Лозана).