Бившият президент на Реал (Мадрид) Рамон Калдерон сравни настоящия наставник на тима Жозе Моуриньо с германския диктатор Адолф Хитлер. 59-годишният Калдерон бе начело на “кралския клуб" между 2006 и 2009 година.

“Може да имаш милиони фенове, които те подкрепят, но Хитлер също е имал много привърженици преди да бъде свален от власт", каза Калдерон пред радио ONA, визирайки изказвания на Моуриньо, че има пълната подкрепа на феновете.

“Съжалявам за Реал (Мадрид) и Флорентино. Когато той съобщаваше за уволнението на Валдано, все едно виждах ученик, който не си знае урока. Те говориха толкова много за лоша организация, че със същия успех можеха да говорят за еректилна дисфункция. Беше покъртително - като да видиш как труп си търси ковчег. Не трябва да си заравяме главите в пясъка. За 5-те си години начело на Реал Мадрид Флорентино Перес е спечелил толкова титли, колкото Бетис, Сарагоса и Еспаньол", допълни 59-годишният бивш бос на “белия балет”, нападайки настоящия президент Флорентино Перес. /БЛИЦ