Бивш играч на “Левски” води преговори със Стяуа, твърдят медиите в Румъния. Според информациите собственикът на тима Джиджи Бекали подготвя смяната на треньора Лауренциу Регемкампф и най-вероятният негов наследник е бившият нападател на “сините” Петре Григораш.
 
48-годишният Григораш наскоро напусна треньорския пост в Пандури (Търгу Жиу). Бившият нападател, играл в България и за Добруджа и Локомотив (Пловдив), вече има оферти от няколко отбора, сред които и вторият в класирането Астра (Гюргево). За момента специалистът не приема нито едно предложение заради преговори с Бекали. В миналото бившият футболист на “Левски” на два пъти отказа оферти от Стяуа, но тогава имаше действащи договори с други клубове.
 
В началото на сезона Джиджи Бекали обеща да не сменя Лауренциу Регемкампф поне до края на първенството. Напоследък обаче собственикът на Стяуа развали отношенията си със семейството на ексиграча на Литекс. В основата беше съпругата на Регемкампф Ана-Мария Продан и проваления трансфер на Живко Миланов на “Генча”. Бекали обяви, че той прави трансферите в Стяуа, а не разни мениджъри. Богаташът беше категоричен, че обича красивата агентка на Миланов като член на собственото си семейство, но не работи с жени. Както е известно, Живко Миланов предпочете да остане във Васлуй до края на сезона и след това да смени отбора като свободен агент. Интерес към българина освен Стяуа имаха руските Кубан, Краснодар, Амкар, както и белгийският Стандард (Лиеж).