Бившият бразилски плеймейкър на Левски Дарлан направи силен мач за Ухан Три Таунс при победата с 3:1 като гост на Нантонг Жиюн в среща от втория кръг на китайската Суперлига.

Три минути след началото на второто полувреме Дарлан центрира отляво и в наказателното поле намери сънародника си Педро Енрике, който се разписа в глава. Това беше втори гол в мача за нападателя, който в 37-ата минута реализира дузпа.

След точно един чак игра Дарлан също се записа сред реализаторите. Той беше точен с хубав техничен удар от границата на наказателното поле, при който прехвърли вратаря Суе Цингхао и прати топка в горния ляв ъгъл.

Нигериецът Икечукво Антони направи загубата на домакините по-почетна с гол в 83-ата минута. След два изиграни мача Ухан Три Таунс заема седмо място в класирането с актив от три точки, докато Нантонг Жиюн е 11-и с една точка.

Воденият от Ясен Петров Циндао Хайню е един от трите отбора, които все още нямат спечелена точка. Тимът на Пловдивския Джанини в петък записа домакинско поражение с 0:1 от Чангчун Ятай.