Бившият защитник на Лудогорец Хосе Луис Паломино завърши с гол и автогол при домакинската загуба на Аталанта с 2:3 от Интер в мач от 15 кръг на Серия „А“.

Тимът от Бергамо взе аванс в 25-ата минута, когато Адемола Лукман беше точен от дузпа, отсъдена за нарушение на Стефан де Врай.

В 37-ата Интер изравни. Лаутаро Мартинес с глава свали центриране отдясно и Един Джеко прати топката във вратата на Хуан Мусо.

Десет минути след почивката босненецът вкара втори гол в мача. Той нямаше проблем да се разпише, след като на празна врата получи топката от Федерико Димарко и даде на „нерадзурите“ преднина от 2:1.

В 62-ата минута Паломино опита с глава да изчисти топката, но тя се озова във вратата на Аталанта. Четвърт час по-късно аржентинецът се разписа и във вратата на Интер, след като с глава засече центриране от корнер.

С този успех Интер излезе временно на четвърто място в класирането с актив от 30 точки, колкото имат Милан и Лацио, които са с мач по-малко. Лидер е Наполи с 41. Аталанта заема шеста позиция с 27, на една зад Ювентус, който по-късно днес играе с „орлите“ от Рим.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А" - ТУК!