Португалският Маритимо, където преди години играха Илиан Илиев (1999-2002) и Крум Бибишков (2004-2006), е новият отбор на най-богатия футболист в света Фаик Болкиа.

22-годишният полузащитник от Бруней и племенник на султана на страната остана без работа през юни, когато английският Лестър се отказа от услугите му и започна да тренира самостоятелно в очакване на оферта.

Не е ясно каква ще е заплата на играча в Португалия, но сумата със сигурност ще е символична на фона на банковата му сметка, в която има близо 20 милиарда щатски долара. Въпреки огромното богатство близки до него да го определят като изключително скромен и работлив младеж.

Болкиа е роден в САЩ, а образованието си завършва в колежа в Брадфийлд (Англия). Капитан е на националния отбор на страната си, въпреки че има едва 6 мача и 1 гол.

"Много съм доволен, че съм тук и взех това решение. Сигурен съм, че това е правилният клуб за мен и кариерата ми. Целта ми винаги е да давам най-доброто от себе си във всяка тренировка и във всяка игра, да се развивам и да помагам на отбора във всичко", бяха първите думи на новото попълнение на Маритимо.

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good session with @fjefrib last night...try this Ball Mastery turning challenge...great for developing explosive movements

Публикация, споделена от Saul Isaksson-Hurst (@myfootballcoach1) на