ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившият руски национал Вениамин Мандрикин е починал на 41-годишна възраст. Новината за смъртта на бившия вратар на ЦСКА (Москва) беше потвърдена от неговата сестра Жана.

„Беше болен. В продължение на 13 години живееше прикован на легло. Състоянието му постоянно се влошаваше. Получи бъбречно-чернодробна недостатъчност. Почина от инфаркт. Днес го приеха в реанимацията, но той почина в болницата“, разказа сестрата на бившия футболист.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

В нощта на 9 срещу 10 ноември 2010 г. Мандрикин на висока скорост опитва да избяга от преследващ го полицейски патрул. Губи контрол над своя автомобил „Porsche Cayenne“ и с около 200 км/ч се забива в крайпътно дърво. В резултат на катастрофата той чупи гръбнака си и оттогава е напълно парализиран. С него пътуват четирима пасажери, които получават различни по тежест наранявания.

Вениамин Мадрикин през кариерата си е играл за Алания (Владикавказ), ЦСКА (Москва), Том, Ростов, Спартак (Налчик) и Динамо (Брянск). Като футболист на „армейците“ стига до два мача за националния отбор на Русия.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!