Бившият футболист на Наполи и Ювентус Масимо Мауро нападна сериозно Кристиано Роналдо и разкри, че португалецът е ударил съотборник в съблекалнята, когато е играл с фланелката на "старата госпожа".

„Не го сравнявайте с Марадона. Диего беше популярен сред всичките си съотборници, докато Роналдо внася размирици в съблекалнята. Той дори вдигна ръка в съблекалнята на Ювентус и удари съотборник. Федерико Киеза трябва да има смелостта да говори. Точно затова Пирло не го пусна в последните мачове от сезона“, излезе с тежки обвинения Масимо Мауро след информациите, че Роналдо може да премине в Наполи.

Междувременно за пореден път мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг даде ясно да се разбере ден преди затварянето на трансферния пазар, че Роналдо няма да си тръгва.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

“Ясно е, че имаме нужда от класни футболисти. Нужни са ни повече такива, за да “покрием” всичките си мачове”, заяви нидерландецът.

Тен Хаг обяви още, че пропада и евентуалният изходящ трансфер на Аарън Уан-Бисака. “Разбира се, че Аарън остава. Това е съставът, с който ще бъдем от септември поне до януари”, обясни Тен Хаг.

Очаква се днес Юнайтед да обяви и привличането на вратаря Мартин Дубравка от Нюкасъл, който ще бъде резерва на Давид Де Хеа. Тен Хаг потвърди за идването на словака, който ще е с договор за наем с опция за откупуване.

"Мисля, че това беше за нас в този трансферен прозорец. Но когато се появи нещо изключително като възможност, като голям клуб ти трябва винаги да си готов", завърши мениджърът.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК