ВСИЧКО ОТ КОПА АМЕРИКА В БЛИЦ - ТУК! 

Бившият нападател на ЦСКА Жорди Кайседо и националният отбор на Еквадор записаха първа победа на Копа Америка, след като надвиха Ямайка с 3:1 в мач от Група „В“, който се игра в Лас Вегас (щат Невада). 

Кайседо влезе в игра малко преди края на мача. В 88-ата минута той замени Кевин Родригес. В този момент не всичко в срещата беше решено, тъй като Ямайка губеше само с един гол в резултата.

„Реге Бойс“ се оказаха изоставащи в резултата в 13-ата минута, когато Кейси Палмър си отбеляза автогол. В добавеното време на първата част Кендри Паес удвои аванс на Еквадор с точно изпълнение на дузпа.

Звездата на Ямайка Михаил Антонио намали пасива на тима си с попадение в 54-ата минута. Една минута след края на редовното време Алан Минда оформи крайния резултат и победата на Еквадор.

В другия мач от групата Венецуела записа втора победа на Копа Америка след успех над Мексико с 1:0 в Ингълууд (щат Калифорния). Единственото попадение в срещата беше реализирано от рекордьора на „Ла Винотино“ по отбелязани голове Саломон Рондон, който в 57-ата минута се разписа от дузпа. 34-годишният нападател на мексиканския Пачука вече се е разписвал 42 пъти за националния отбор на родината си.

Венецуела е лидер в класирането на Група „В“ с шест точки. Еквадор и Мексико имат по три, а Ямайка все още е без спечелен актив. В последните мачове от групата „Реге Бойс“ играят с „Ла Винотино“ на 1 юли (понеделник) от 3:00 часа българско време в Остин (щат Тексас), а в същия час „ацтеките“ срещат еквадорците в Глендейл (щат Аризона).