Бившият треньор на ЦСКА Гьоре Йовановски е новият наставник на Работнички (Скопие). Той заменя на поста Горан Петрески, който напусна след поредни загуби в македонското първенство.
 
Работнички придоби популярност през това лято, след като изхвърли водения от Станимир Стоилов Анортозис в третия кръг на Лига Европа. Тимът от Скопие спечели с 2:0 гостуването си в Ларнака, а след това загуби с 1:2 като домакин.
 
55-годишният Йовановски се завръща в Работнички след четиригодишна пауза. Той беше начело на тима в периода 2004-07. През кариерата си бившият футболен национал на Югославия е водил и представителния тим на Македония, Самсунспор, Слога Югомагнат, Милано (Куманово) и Металург (Скопие).
 
През това лято той подписа договор с националния отбор на Бангладеш. Македонецът бе освободен само девет дни по-късно, след като отказа да пътува с тима до Пакистан за световна квалификация.
 
Първият мач на Йовановски като треньор на Работнички ще бъде на 16 ноември в Кичево в четвъртфинален реванш за Купата на Македония. Тимът от Скопие победи Напредок с 4:1 в първия мач./БЛИЦ