Бившият помощник-треньор на ЦСКА Александър Гицов започна с победа работата си начело на австрийския Санкт Пьолтен. В среща от първия кръг за купата на Австрия „вълците“ се наложиха с 3:2 над играещия в регионалната лига Леобендорф като гост.

Футболистите на Гицов, които другата седмица стартират първенството на Втора Бундеслига, изпуснаха в началните минути две 100-процентови положения да открият резултата и четири минути преди края на първата част бяха наказани. При изпълнение на ъглов удар топката попадна у Томас Бартоломай, който откри резултата.

Още с началото на второто полувреме Санкт Пьолтен включи на друга скорост и обърна до 3:1 в рамките на осем минути. Марк Стендера и Клауди Кабамба на два пъти бяха точни от 46-ата до 54-ата минута.

15 минути преди последния съдийски сигнал Бернхард Хан върна едно попадение, но до края на мача футболистите на Гицов можеха още веднъж да вкарат и контролираха мача.

Бившият асистент на Нестор Ел Маестро в ЦСКА беше назначен в клуба от регион Долна Австрия в средата на юни, а в края на следващата седмица стартира и първенството. В първия кръг Санкт Пьолтен гостува на Флорисдорфер (Виена).