Бившият треньор на ЦСКА Алън Пардю дебютира с победа начело на Арис. Под ръководството на 61-годишния англичанин тимът от Солун записа успех с 2:1 над Олимпиакос в мач от 5 кръг на гръцката Суперлига.

Гостите от Пирея откриха резултата в 15-ата минута след гол на Йоргос Масурас. Арис обаче направи пълен обрат в рамките само на три минути в последния четвърт час от срещата.

Даниел Мансини изравни в 76-ата минута, а 180 секунди по-късно Луис Енрике Палма донесе победата на тима на Алън Пардю. Бившият играч на ЦСКА Брадли Мазику игра цял мач за домакините и получи жълт картон в края на първото полувреме.

Загубата от Арис доведе до уволнението на треньора на Олимпиакос Карлос Корберан. „Червено-белите“ са на пето място в класирането с актив от осем точки, на седем зад лидера Панатинайкос. Арис е трети с 10 т.

Според информациите от Гърция, най-вероятният нов треньор на Олимпиакос ще бъде Лоран Блан. Той вече е имал разговор с бившия си съотборник в националния отбор на Франция Кристиан Карембьо, който в момента е спортен директор на клуба от Пирея. Други варианти са испанците Рафаел Бенитес и Мичел.