Най-резултатният вратар в историята на световния футбол Рожерио Сени пропусна трета дузпа поред. Това стана при домакинската загуба на Сао Пауло с 1:2 от Крисиума.
 
Сао Пауло изоставаше с 0:2 от Крисиума след голове на Марсел и Линс, когато Сени, автор на повече от 100 гола от свободни удари и дузпи, пропусна 11-метров наказателен удар. Неговото изпълнение в средата на втората част беше спасено от бившия вратар на Литекс Родриго Галато.
 
Малко след това Алойзио върна едно попадение за домакините, но това не спаси Сао Пауло от загубата. Грандът, шесткратен шампион на Бразилия, се намира в зоната на изпадащите – 18 място, с 18 точки от 18 мача.
 
Преди този пропуск Сени не успя да се разпише от дузпа и срещу Португеза в бразилското първенство и срещу Байерн в мач от Ауди Къп в Мюнхен. За 40-годишния ветерен това е последен сезон в кариерата му. За 21 години като професионален футболист той е спечелил всеки възможен турнир, в който е участвал: бразилското първенство, шампионата Паулиста, Световната клубна титла и Купа Либертадорес.