Бившият защитник на Левски Ромен Ели се присъедини към дублиращия отбор на Буве. Куриозното е, че скромнто тимче се подвизава в... пета френска дивизия. 28-годишният Ели беше освободен от "Герена" през юни, но не успя да си намери отбор през лятото.

Левият бранител изкара проби във втородивизионния Нанси, но не получи предложение за договор. Ели ще поддържа форма във втория състав на клуба от родния си град с надеждата да получи предложение от отбор от по-горна дивизия.

"За една година в "Левски" направих сериозен прогрес в техническо отношение. Очаквам да получа възможност да покажа това по терените в Лига 2. Не съм отчаян, защото знам, че проблемът с мен идва от финансовата ситуация в момента, а не от футболните ми качества. Искам да отправя послание към всички клубове от втора дивизия, че съм изключително мотивиран, готов съм за нови предизвикателства и очаквам оферти", коментира Ели.
 
През последния шампионат Ели игра за "Левски", където пристигна от Арл-Авиньон. Бранителят изигра 24 мача и вкара 2 гола за „сините“, но не успя да убеди с качествата си.