Бившата звезда от германската Бундеслига с екипа на Борусия (Мьонхенгладбах) и венецуелски национал Хуан Аранго, играещ в момента за Тихуана, ухапа по рамото съперника Хесус Завала при загубата с 3:4 от Монтерей в мач от мексиканското първенство. Завала се свлече на тревата, но реферът така и не показа картон на Аранго. Ухапаният футболист дори показа белега от зъбите на противника, но и това не убеди арбитъра.

„Направих нещо, което никога не бих направил. Негативното поведение не ми отива. За съжаление се случи, защото получих удар с глава. След мача се извиних на Завала и дори си разменихме фланелките”, сподели Аранго след мача, в който реализира един от головете с перфектно изпълнение на пряк свободен удар.

Инцидентът се разигра в последната минута на срещата и напомни за постъпката на уругвайския нападател на Барселона Луис Суарес от Мондиал 2014 в Бразилия. Тогава Суарес захапа Джорджо Киелини от Италия по време на мача между „урусите” и „скуадра адзура” от груповата фаза, след което уругваецът беше наказан с лишаване от състезателни права за четири месеца и 9 мача на националния отбор на родината му.