Бившият национал на Тринидад и Тобаго Дуайт Йорк предложи своите услуги на един от бившите си тимове Астън Вила. 43-годишният бивш нападател на отбора от Бирмингам, Манчестър Юнайтед, Блекбърн, Бирмингам и Съндърланд се надява да бъде сред кандидатите за нов мениджър на Астън Вила след уволнението на Тим Шерууд.

"След като толкова млади хора показват, че са готови на смели решения, не виждам никакъв проблем моето име да присъства в списъка с кандидати. Хората казват, че нямам никакъв опит, но ние също така виждаме и много хора с достатъчно опит, които имат проблеми да си свършат работата", сподели Йорк, който все още не е водил нито един тим.

"Знам какво представлява този клуб отвътре. И когато гледам какво представлява съблекалнята, мисля че има достатъчно качествени хора, които могат да извадят Астън Вила от това място в класирането, което заема. Време е собствениците на клуба да дадат шанс на млад мениджър. Аз съм от 30 години във футбола и понякога си мисля, че все едни и същи хора се въртят от пост на пост, от отбор на отбор. Така че е време да влезе и свежа кръв в тази професия", допълни бившият нападател.