Уникалната бизнесдама Ан Бъдж извади шотландския Хартс от администрация, като купи 80 процента от контролния пакет и само за половин час сложи ред в клуба.
 
Според нея трябва да се планира на първо време с хоризонт между 3 и 5 години, за да се върне високият стандарт на "сърцата", които стартираха сезона във Висшата лига с наказание от минус 15 точки. Отборът игра на практика с юноши и изпадна в Първа лига, където следващият сезон идва от наказание и Рейнджърс от Глазгоу.
 
"Решенията бяха тежки, но съвършено необходими. Ние повече никога не бива да подлагаме на изпитание 140-годишната история на клуба", казва Бъдж.
 
Новата собственичка връща в клуба, след 10 годишно прекъсване, легендата Крейг Ливайн, който става спортен директор с тотални пълномощия. Бившият десен бек Роби Нелсън, който доскоро игра и във Висшата лига на Англия, става старши треньор на отбора, а клубът е на път да върне дори Крейг Гордън. Крейг все още е рекорден трансфер за вратар във Висшата лига на Англия, след като преди няколко години премина от Хартс в Съндърланд за 9 милиона паунда. Динамиката на "Тайнкасъл" е изключителна през последните дни. Текат светкавични уволнения и назначения, за да се стартира строен план и да се заличи хаотичното управление от времето на Владимир Романов.
 
Ан Бъдж има много интересна съдба. Родена е през 1948 година. Стартът в живота й не е нещо особено, докато не и идва гениалното решение за създаването на мрежа за работа от дома в партньорство с Алисън Ноел, от което печели огромно състояние. Острият й бизнес нюх я насочва заедно с партньорите към високите технологии и влагат 30 милиона паунда за закупуването на френската "Сопра груп", на която Бъдж става Изпълнителен директор.
 
Бъдж е избрана за "Предприемач на годината" за 2005 година, а през 2013 е приета в "Залата на славата на предприемачите". 
 
Ан Бъдж е и хонорован преподавател в единбургския Нейпър Юнивърсити.