Последният Юмраниеспор измъчи лидера Галатасарай и все пак загуби гостуването си в Истанбул с 2:3 в мач от 22-рия кръг на турската Суперлига. Българският национал Страхил Попов започна титуляр и игра 89 минути за гостите, които на два пъти повеждаха в резултата, но рухнаха в края, след като бяха останали с човек по-малко на терена.

Умут Найир откри резултата за Юмраниеспор в 11-ата минута, но Абдюлкерим Бардакджъ изравни в 32-ата минута. Гостите отново излязоха напред в 39-ата минута чрез Огуз Гюрбулак и се прибраха с аванс на полувремето.

След почивката домакините натиснаха и в герой за тях се превърна Мауро Икарди, който първо изравни резултата от дузпа в 60-ата минута, а след това отбеляза и победния гол в 83-ата минута. Преди това пък гостите бяха останали с човек по-малко на терена, след като Бел Авуну получи втори жълт и червен картон.

Галатасарай записа 10-а поредна победа във всички турнири и остава начело в класирането с 51 точки. Юмраниеспор пък допусна четвърто поредно поражение и е на дъното с едва 14 точки.