От началото на пандемията от коронавирус се нагледахме на различни начини отборите да напълнят трибуните и да пресъздадат по някакъв начин атмосферата, която беше напълно нормална за футболните събития.

Сега обаче румънският Сепси намери изключително интересен начин да запълни празните места на стадиона в мача срещу Астра (Гюргево). Тимът от Сфънту Георге се възползва от студеното време и падналия сняг, за да постави по седалките истински и картонени снежни човеци.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Нетрадиционната подкрепа явно свърши работа и Сепси спечели мача с 4:1 и сложи край на серията си от три поредни срещи без победа. Българският защитник Радослав Димитров игра без смяна при успеха на домакините и се отличи с асистенция за попадението на Лорант Ковач, с което резултатът беше открит в 11-ата минута.

Габриел Вашвар удвои от дузпа в 41-ата минута, а точно преди почивката Едер Госалес се разписа за 3:0. Адмир Байрович вкара четвърти гол за домакините в 75-ата минута, а автогол на Разван Тинку оформи крайния резултат. Успехът позволи на Сепси да събере актив от 31 точки и да запази четвъртото си място в класирането. Астра е на 13-а позиция със 17 пункта.