Монреал Импакт с Доминик Янков загуби с 2:3 домакинството си на Интер (Маями) от 12-ия кръг от редовния сезон в Мейджър Лийг Сокър в САЩ. 23-годишният български национал влезе като резерва в 63-тата минута на мястото на Жул-Антони Вилсен.

Kанадците могат да съжаляват, тъй като имаха преднина от два гола, но не издържаха срещу Лионел Меси и компания. Аржентинската звезда беше цял мач на терена за Интер, но този път не успя да се разпише.

Брайс Дюк откри резултата за Монреал в 22-ата минута. В 32-ата Жул-Антони Вилсен комбинира с Ариел Ласитър и покачи на 2:0. 

В края на първото полувреме Интер изравни с два бързи гола. Първо в 44-тата минута Матиас Рохас се разписа след брилянтно изпълнен фаул. В четвъртата минута на добавеното време Луис Суарес вкара за 2:2 след центриране от корнер.

В 59-ата гостите от Маями осъществиха пълен обрат. Автор на победния гол бе Бенджамин Кремаски, който се пребори за топката с противник в наказателното поле и от паднало положение успя да я прати във вратата - 2:3.

Така Интер (Маями) продължи победната си серия и с актив от 27 точки оглавява класирането. Вторият Синсинати има 24. Доминик Янков и Монреал записаха четвърти мач без победа, като остават на 12-ото място с 12 точки.

Срещата се игра пред препълнените трибуни на стадион в Монреал - пред повече от 19 хиляди зрители.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!