ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Българският национал Никола Илиев избухна с четири гола за Интер при победата с 4:2 над Виктория (Пилзен) в мач от група „С“ на Младежката лига на УЕФА. Той остана на терена цял мач за „нерадзурите“.

18-годишният Илиев откри резултата в 23-ата минута, а 11 минути по-късно удвои след асистенция на Самуел Григар. В 54-ата гостите от Пилзен намалиха изоставането си благодарение на автогол на Алесандро Фонтанароса.

Последваха нови два гола на Никола Илиев. Той се разписа в 65-ата и 77-ата минути. Пет минути преди края нигериецът Алао Дабани оформи крайния резултат с попадението си за Виктория. Гостите от Чехия завършиха мача с човек по-малко, след като Милан Крута получи червен картон две минути преди края.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

В другия мач от групата Барселона победи Байерн с 3:2 като домакин. Цял мач в центъра на защитата на каталунците игра българският юношески национал Мартин Георгиев, който през това лято премина в Барса от Славия.

Анхел Аларкон вкара два гола за „блаугранас“. Той първо изравни за 1:1 в 16-ата минута, а в 39-ата обърна резултата в полза на Барселона. Алеиш Гаридо вкара третия гол за домакините три минути преди края на редовното време. Лукас Копадо даде аванс на Байерн още в 10-ата минута. Второто попадение за баварците беше дело на Арийон Ибрахимович в добавеното време.

Успехът позволи на Барселона да си гарантира първото място в групата и да се класира за следващата фаза. Каталунците имат актив от 13 точки, шест повече от втория Интер. Виктория (Пилзен) е на трета позиция с четири пункта, а Байерн е четвърти с 3 т. На 1 ноември Барса гостува в Пилзен, а баварците приемат „нерадзурите“.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК