Младите български вратари Димитър Евтимов и Димитър Митов приключиха кръга с равен и победа.
 
21-годишният Евтимов бе на резервната скамейка при гостуването на Болтън, мач в който Нотингам извоюва равенство 1:1. За отбора на Митко точен бе Дейвид Вугън в 81-ата минута. Гостите могат горчиво да съжаляват, защото изпуснаха победата в 90-ата минута, когато допуснаха изравняване.
 
На обратния полюс бе Митов. 18-годишният страж стана пряк свидетел от резервната скамейка на победата на Адикс, които изтръгнаха трите точки от Хъл Сити в 90-ата минута. Българинът дори бе на път да дебютира, защото счупиха носа на колегата му Ник Поуп. Чарлтън обаче бе направил всички смени и се наложи Поуп да стиска зъби до края.
 
Бившият съотборник на Чочев в Палермо - Саймън Макиенок, даде преднина на Чарлтън в 53-ата минута. Ернандес върна гол за гостите в 88-ата минута и когато всичко изглеждаше, като трети пореден мач за лондончани Йохан Берг Гудмондсон донес победата с 2:1 в 90-ата минута на двубоя. Чарлтън продължава без загуба от старта на шампионата и с 8 точки е трети, на две от лидерите Ипсуич и Брайтън.
 
Нотингам е на десета позиция с 5 точки.