Българският национал Николай Бодуров беше резерва за Фулъм при победата с 2:0 като гост на Хъдърсфилд в мач от 39-ия кръг на Чемпиъншип. Бранителят се наложи да влиза "на пожар" след час игра, когато съотборникът му Шон Хътчинсън беше изгонен с директен червен картон.

Двубоят стартира мечтано за „котиджърс“ и още във 2-ата минута Александър Качаниклич откри. Впоследствие домакините притиснаха опонента си и в 60-ата Хътчинсън извърши фаул за дузпа, която обаче Наки Уелс не можа да отбележи. Нападателят от Бермуда получи шанс да се реваншира в 72-ата минута, когато отборът му стигна до втори 11-метров наказателен удар. И този път обаче Наки Уелс показа слаби нерви и авансът на Фулъм се запази. До края Бодуров и компания дори стигнаха до втори гол. Вкара го друга резерва - Секо Фофана, който направи 2:0 за тима от Лондон в 6-ата минута на добавеното време.

След успеха Фулъм е на 20-ата позиция в класирането с 43 точки, на 8 над опасната зона. Хъдърсфилд е 18-и с точка повече. Лидерът Борнемут има 73, следват Уотфорд и Мидълзбро - с по 72, Норич има 70.

Така Бодуров загря с победа за евроквалификацията с Италия, която е на 29 март (събота) от 21:45 часа на "Васил Левски".