Бока Хуниорс победи с 2:0 като гост новака аржентинския елит Темпърли в среща от 2-ия кръг. Вратарят на гранда от Буенос Айрес Агустин Орион получи червен картон в 45-ата минута за удар на Хуан Динено, а това попречи на италианския национал и негов съотборник Пабло Освалдо да дебютира официално за Бока. Дори се наложи полицаи да извеждат Орион от терена.

Преди да бъде изгонен, вратарят направи няколко добри спасявания, които попречиха на Темпърли на изравни. Хуан Мануел Мартин от дузпа изведе Бока напред в резултата в 26-ата минута. Наказателният удар беше отсъден за нарушение на вратаря Федерико Кривели срещу халфа Марсело Мели. Гостите вкараха второто си попадение в двубоя в последните секунди, когато точен беше Джонатан Калери.

За Бока това е втора поредна победа след успеха с 3:1 над Олимпо на старта. Грандът има пълен актив от 6 точки, а Велес Сарсфийлд, Росарио Сентрал и Естудиантес са другите три тима, които записаха по две победи през новия сезон. Ривър Плейт завърши наравно 2:2 у дома срещу Килмес и е с 4 точки.



Изгонването и извеждането на Орион от терена: