Собственикът на Интер Маями Дейвид Бекъм проучва възможността за трансфер на португалската звезда Кристиано Роналдо от А Насър, сензационно обяви известният журналист в Саудитска Арабия Абдулазиз Ал-Осаими.

Според информацията Бекъм е много запален по идеята да събере Роналдо и Лионел Меси в един клуб. Трябва да се отбележи и, че през есента на 2022 година, когато португалецът игра за Манчестър Юнайтед, медиите съобщиха, че Бекъм вече е провел разговори с нападателя.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

През настоящия сезон Роналдо участва в 40 мача във всички състезания, като отбеляза 41 гола и направи 12 асистенции. Настоящият договор на играча с клуба е до лятото на 2025 година, а според Transfermarkt пазарната стойност на португалеца е само 15 милиона евро.

Саудитският журналист Абдулазиз Ал-Осаими има само в една от социалните мрежи над 100 000 последователи и се ползва с известно доверие в тази част на света.

В началото на тази година Роналдо и Меси отсъстваха поради контузии, но Ал Насър разпиля Интер Маями с 6:0 в контрола. Лео все пак се появи в заключителните минути, а сред "чаплите" са още бивши звезди на Барселона като Бускетс, Алба и Суарес.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!