Голмайсторът на Ювентус Кристиано Роналдо започнал преговори с Манчестър Сити, съобщава сензационно френското издание L'Equipe.

Португалската звезда искал да играе отново във Висшата лига и е говорил с някои от играчите на английския шампион, надявайки се трансферът да се осъществи в най-скоро време. Агентът му Жорже Мендеш води разговори с "гражданите" за личните условия на Роналдо, който също се опитвал да помага.

Изданието подчертава, че „гражданите“ ще разгледат възможността за такъв трансфер, ако преговорите им с Тотнъм за Хари Кейн се провалят.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Според редица медии Роналдо е пожелал да напусне Ювентус и това е била причината да не бъде титуляр срещу Удинезе на старта на сезона в Серия „А“. От лагера на “бианконерите” обаче са категорични, че той остава, като това потвърдиха вицепрезидентът Павел Недвед и наставникът Масимилиано Алегри.

Информацията за Роналдо и Манчестър Сити излиза, след като един от членовете на кралската катарска фамилия Ал-Тхани, управляваща и ПСЖ - Халифа Бин Хамад Ал-Тхани, намекна за трансфер на Роналдо в Париж.