ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Кристиано Роналдо вече е подписал своя договор с Ал Насър от Саудитска Арабуя, съобщи бомбастично местната медия Ariyadhiah. Според изданието срокът на контракта е за две години и половина.

Няма потвърждение на новината нито от португалския национал, който е без клуб от месец ноември, когато прекрати договора си с Манчестър Юнайтед по взаимно съгласие след скандалното интервю пред журналиста Пиърс Морган, нито от арабския клуб.

По-рано през този месец излязоха информации, че Кристиано е бил изкушен от собствениците с оферта за 173 милиона паунда. Според CBS Роналдо ще получава по 75 милиона долара годишно. Източникът твърди, че Ал-Насър ще обяви официално звездното си попълнение утре след двубоя с Ал-Халеедж.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

37-годишният нападател не е във върхова форма от началото на сезона, като до момента има само 3 гола във всички турнири, а на Световното първенство в Катар вкара едно попадение за националния тим на родината си. Португалия отпадна на Мондиал 2022 от Мароко на четвъртфиналите, а Роналдо влезе в този мач като резерва и не успя да помогне на тима си.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК