ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Хари Кейн е приел личните условия, предложени му от Байерн, и пристига в Мюнхен за медицински прегледи. Той е получил зелена светлина от своите шефове в Тотнъм, които, както вече се писа, приеха офертата на германския колос.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Очаква се трансферът да бъде обявен официално тези дни, даже се говори и за днес вечерта. Той ще е на стойност 95 милиона паунда (около 110 милиона евро).

30-годишният нападател обаче няма да бие рекорда за най-скъп английски футболист, продаден от английски тим. Първото място се държи от Деклан Райс, преминал наскоро от Уест Хям в Арсенал за 105 милиона паунда (138 милиона евро).

Въпреки това трансферът на Хари Кейн в Байерн бе чакан и следен с огромен интерес. Сагата продължи доста време, а доскоро се твърдеше, че нападателят иска да остане в родния си тим до края на договора си, изтичащ на 30 юни догодина.

Шефът на Тотнъм Даниел Леви обаче е успял да повлияе на Хари за крайното решение, предполагат британските медии.

Според непотвърдена информация, Кейн ще получава „скромните“ 480 000 паунда на седмица в Байерн.  Логично той ще носи фланелката с №9 в най-титулувания германски отбор за всички времена. Договорът му е за четири години.