Борис Галчев записа дебют с фланелката на Динамо (Букурещ). Бившият полузащитник на ЦСКА влезе като резерва при гостуването на Конкордия (0:0) в мача от 5-ия кръг на румънската Лига 1. Галчев се появи на мястото на хондураския национал Едгар Алварес, който се контузи още в 20-ата минута. Въпреки че доминираха и създадоха повече положения, футболистите на Динамо не успяха да стигнат до победата.

Галчев все още не е напълно възстановен от операцията от херния. Българският национал игра пет минути в контролата с Барселона, завършила при 2:0 за Меси и компания.  "Все още не съм напълно готов за игра, след като претърпях операция от херния. Нуждая се от още време, за да бъда в оптимална форма и да се адаптирам", коментира Галчев.

Отборът на Дарио Бонети е на 4-о място във временното класиране с 8 точки. Лидери са Пандури и Стяуа, които имат по 10. Изненадата на кръга е ремито – 2:2, което измъкна последният ЧСМС (Яш) при гостуването си на третия ЧФР Клуж. Новакът Турну Северин и Университатя (Клуж) също завършиха наравно – 1:1. Гостите завършиха мача с 9 души, след като Джордже и Сантос бяха изгонени.