Влизането в Премиършип е мечтано достижение за всеки отбор в Чемпиъншип. Дори в COVID-но време и с намалените приходи, мястото в клуба на богатите може да бъде променящо съдбата събитие. В съботния ден предстоят мачовете-реванш от първият плейофен кръг, а минималните победи на Борнемут и Суонси оставят вратите отворени пред всички кандидати за промоция.

Предложенията на WINBET за тези мачове можете да намерите в платформата winbet.bg -- > секция Спорт -- > Англия -- > Чемпиъншип

Брентфорд – Борнемут: Брентфорд без загуба у дома срещу южняците вече 15 години

За Брентфорд историята от 2020 г. се повтаря с пълна сила. „Пчеличките” останаха първи под чертата за промоция и загубиха първия плейофен мач с 0:1. Поражението от Борнемут сложи край на серията от 13 мача с положителен изход (6-7-0) и изправи столичани до стената. В подобна ситуация през миналата година Брентфорд за 46 минути поведе с 3:0 срещу Суонси и реши нещата в своя полза. Домакините спечелиха с 2:1 на 30 декември срещу тима от Юга и нямат поражение на свой терен от този съперник вече 15 години. Макар и с малко, Брентфорд са фаворит в събота и WINBET оценява шансовете им за победа на 2.60. По-разнопосочни са теденциите за резултатност. Във всеки от последните четири мача на Борнемут паднаха под три гола („Общ брой под 2.5 гола” е с коефициент 1.88), докато във всяко от последните шест домакинства на Брентфорд имаше три и повече гола („Общ брой над 2.5 гола” е с коефициент 1.93).

Суонси – Барнзли: Барнзли нямат нито една победа срещу „лебедите”

Нещата тук изглеждат привидно предрешени. Суонси спечелиха в понеделник с 1:0, а в историята си никога не са губили от Барнзли (9-7-0 и три поредни победи към днешна дата). Но в плейофите нееднократно е имало странни обрати. Както през 2019 г., когато при същия резултат Дарби Каунти спечелиха визитата си на Лийдс с 4:2 и отложиха с година връщането им в Премиършип. Но за Барнзли ще е трудно да го повтори. „Въглищарите” биха в шест поредни визити в периода 14 февруари – 5 април, но завършиха сезона с две поражения в последните си три гостувания.

Все пак Барнзли са фаворит на WINBET за успех в реванша, а коефициентът за победа на гостите е 2.70. И една интересна тенденция в домакинствата на Суонси – в последните четири и седем от последните девет не падна гол преди 46-ата минута. Шансовете за „Първо полувреме – Общ брой голове под 0.5” са оценени на 2.40.

Все още нямате регистрация в WINBET!? Натиснете - ТУК!