Босна и Херцеговина спечели с 3:2 при визитата си на Кипър и финишира на трето място в група „B”, даващо право на участие в баражите за класиране на Евро 2016 година. Преди мача и двата тима имаха шанс за третата позиция. Гостите поведоха с гол на Харис Медунянин (13), но домакините обърнаха нещата в своя полза след попадения на Константинос Хараламбидес (32) и Нестор Митидис (41). Малко преди почивката Медунянин (44) вкара втория си гол в мача за 2:2, а през втората част Милан Джурич (67) вкара победния гол за балканците, които събраха и 17 точки и приключиха трети в групата. Кипър остана пети с 12 точки.

Третият претендент за третото място Израел пък загуби с 1:3 при визитата си на спечелилия в крайна сметка групата тим на Белгия. Дрийс Мертенс (64), Кевин де Бройне (78) и Еден Азар (84) подпечатаха победата на „червените дяволи” не само в мача, но и в групата, а Томер Хемед (88) вкара почетния гол за гостите. Така Белгия завърши на първо място с 23 точки, а израелците завършиха четвърти с 13 точки.

Уелс пък надви очаквано у дома Андора с 2:0 и финишира на второ място с 21 точки. Двете големи звезди Аарън Рамзи (50) и Гарет Бейл (86) донесоха успеха на „драконите”. Андора финишира на последното място в групата без нито една спечелена точка.