Президентът на Дженоа Енрико Пресиози обяви, че е готов да продаде клуба, ако обидите към него и семейството му от страна на феновете не спрат. Тифозите на отбора са крайно недоволни от представянето на отбора този сезон и искат незабавни промени. В момента Дженоа се намира в златната среда на Серия “А” на 13-о място с актив от 23 точки.

След загубата през миналия уикенд от Удинесе (2:4) обидите към боса и семейството му се засилиха. “В неделя сина ми Фабрицио беше обиден от няколко фена, който го нарекоха “кучи син”. Ако това се повтори още веднъж ще продам Дженоа”, закани се Пресиози.

“Не мога да толерирам обиди към сина ми. Ако нещо подобно се случи още веднъж ще пусна Дженоа на пазара и ще продам отбора. Допуснах някои грешки, но сме готови да поемем отговорност за тях, така, че ако някой има да казва на някого “кучи син”, да ми го каже на мен. Тези няколко фена по-добре да си останат вкъщи, да се срамуват и да не идват повече на стадиона. Нека дойдат при мен, аз лично ще им възстановя парите за сезонните билети. Приемам освирквания и критика, но подобни ругатни и обиди не мога да приема”, допълни босът. /БЛИЦ