Интер иска след трансферите на Жоао Марио и Габигол миналото лято да направи нов голям удар на пазара след края на сезона с привличането на Хамес Родригес от Реал (Мадрид), съобщава „Тутоспорт”.

Собственикът на „нерадзурите” Дзиндун Джан, оглавяващ придобилия миналото лято акциите на клуба китайски консорциум Suning Holdings Group, се срещна преди няколко дни с боса на „кралския” клуб Флорентино Перес в испанската столица. Предполага, че двамата са провели разговор и за евентуален трансфер Хамес Родригес след края на сезона.

Още миналото лято италианският гранд предложи 85 милиона евро за колумбийския национал, но тогава „белият балет” и футболистът отхвърлиха възможността за сделка. Въпреки това положението на Хамес Родригес в Реал не се подобри кой знае колко. Голмайсторът от Мондиал 2014 в Бразилия все още не получава пълно доверие от треньора Зинедин Зидан и в повечето случаи е резерва. От началото на сезона той е играл в по-малко от 1/3 възможните минути за изява с белия екип. Ако ролята му на резерва се запази, Хамес би могъл да напусне „Сантяго Бернабеу” след края на сезона.

ВСИЧКО ЗА ИСПАНСКАТА ПРИМЕРА ДИВИСИОН

ВСИЧКО ЗА ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А"