Собственикът на испанския хит на трансферния пазар това лято Малага Абдула Ал-Тани заяви, че неговите амбиции нямат граници и иска отборът му да играе в Шампионската лига още следващия сезон.

Ал-Тани вече похарчи много пари за нови попълнения това лято и иска да инвестира в привличането на още звезди. Той твърди, че е бил много близо до това да убеди легендата на Реал (Мадрид) и настоящ нападател на Шалке 04 Раул, както и Самуел Ето’о и Уесли Снайдер от Интер да играят за Малага. “Постигнахме целта си и накарахме едни от най-добрите играчи в света да се замислят за евентуален трансфер при нас”, заяви Абдула Ал-Тани. С неговите финансови средства това лято бяха привлечени холандците Рууд ван Нистелрой и Йорис Матайсен, Диего Буонаноте и Санти Касорла.

“Имаме точен план за бъдещето. Целта ни е да направим Малага един от най-добрите отбори в Испания. Искаме още догодина да играем в Шампионската лига или поне в Лига Европа”, надява се милиардерът, чийто клуб финишира на 11-о място в Примера дивисион миналия сезон.

“За нас е все тая дали за 60 милиона евро ще привлечем 10 нови играчи, защото имаме ресурси и да вземем и още един играч за други 60 милиона евро”, завършва босът на Малага. /БЛИЦ