Президентът на Наполи Аурели де Лаурентис хвърли бомбата, че е възможно да размени нападателя Едисон Кавани за Един Джеко. Аржентинският голмайстор бе с основна заслуга за второто място на неаполитанците и логично е следен от повечето водещи европейски отбори.

Фаворит за подписа му се очертаваше Челси, а лондончани предлагаха Фернандо Торес като разменна монета. Де Лаурентис обаче разкри, че има вариант 26-годишното острие да подпише с Манчестър Сити.

Повод за откровението му станаха информациите, че е ходил в Лондон да преговаря с бившия мениджър на Челси Рафаел Бенитес.

“Не отидох в Лондон заради Бенитес, а заради филм за Стив Джобс, който моята компания подготвя”, обяви Де Лаурентис, който е един от големите италиански кино продуценти.

“В последната година медиите пратиха поне 15 треньора в Наполи, но те не пристигнаха. Покрай ангажиментите ми в Англия казах на спортния директор Рикардо Бийон да отиде в Манчестър и да провери каква е ситуацията с нападателя Един Джеко и дали клуба има интерес да го разменим за Кавани”, разкри Де Лаурентис.