Президентът на ПСЖ Насер Ал-Келаифи се е срещнал с Жорже Мендеш, агент на португалския наставник на Реал (Мадрид) Жозе Моуриньо и звездата на „кралския клуб” Кристиано Роналдо.

Според Mercato365 двамата са обсъдили ситуацията около Моуриньо, който се очаква да напусне „белия балет” след края на сезона, както и няколко от другите му клиенти.

ПСЖ не крие желанието си да привлече Моуриньо за треньор през следващия сезон, а другите варианти за наследници на Карло Анчелоти са Арсен Венгер (Арсенал), Мануел Пелегрини (Малага) и Мирча Луческу (Шахтьор Донецк).

Самият Моуриньо неведнъж е споменавал, че иска да се завърне в Англия, от където сериозен интерес към него през лятото ще има Челси, воден временно от испанеца Рафаелл Бенитес.

Френският гранд иска да привлече и Кристиано Роналдо, но подобна сделка е по-малко вероятна, тъй като ако португалският национал би напуснал Реал (Мадрид), само ако може да се завърне в Манчестър Юнайтед.

Други клиенти на Жорже Мендеш са колумбийският голмайстор на Атлетико (Мадрид) Радамел Фалкао и аржентинското крило на „кралския клуб” Анхел Ди Мария.