Вторият капитан на Реал Мадрид Серхио Рамос е бил на среща с президента Флорентино Перес вчера, предаде радио "Кадена СЕР". Защитникът категорично е отрекъл, че е в конфликт с Жозе Моуриньо. Бил е категоричен, че никой футболист не е критикувал треньора. Вчера Рамос написа в “Туитър”: "Който казва, че съблекалнята е разцепена или наранена, лъже. Съществува голяма група и задружност".

Преди това обаче испанските медии разпространиха нападки между Рамос и Моуриньо по време на една от тренировките след мача с Барселона миналата седмица. На заниманието Специалния е обвинил Рамос за гола на Пуйол, след което защитникът не останал длъжен. Футболистът заявил, че с Пепе решили да сменят персоналните си пазачи на терена, но Моуриньо няма как да разбере вътрешните рокади, тъй като никога не се е събличал по екип.

Всичко това излезе в медиите в Испания, което вбеси треньора. Освен това някои издавал информация на пресата и казал, че Моуриньо обвинил своите футболисти в страх, когато излязат срещу Барселона. Огънят пламнал, когато, преди да се качат играчите в автобуса към “Бернабеу” за мача с каталунците, някой изпратил смс на приятел на журналист с текст: “С тази единайсеторка по-добре да се помолим”. В стремежа си да разкрие източника на “Марка” за спора с Рамос португалският треньор, стигнал до разкритие. Изглежда, че виновникът не е от футболистите. Става въпрос за служител на клуба, който е бил много близо до случката в петък. След като Моуриньо пристигна на “Бернабеу” се опитва да превърне базата Валдебебас в бункер за избягване на изтичане на информация към пресата./БЛИЦ