Българският нападател Крум Бибишков продължава да е трън в очите на собственика на Стяуа Джиджи Бекали. Босът наредил на треньора Михай Стойкица да извади тарана от състава минути преди мача срещу Тимишоара, предава българският сайт за румънски футбол. Босът научил от пресата, че Михай Стойкица иска да пуска Бибишков като титуляр и привикал наставника в кабинета си.

"Ако сега загубим и Бибишков играе, възможно е и ти да си събереш багажа заедно с него", предупредил Бекали, който още не можел да прости на българина, че изпусна дузпа в мач за купата на Румъния при отпадането от Глория (Бистрица). Михай Стойкица предпочел да не рискува с пускането на българина и дори го извадил от групата за мача. Самата среща завърши с успех на гранда от Букурещ - 1:0.

Всички медии в Румъния преди дни обявиха, че Стойкица подготвя изненада за Бекали, като заложи на Бибишков в титулярния състав. Запознати с атмосферата в Стяуа твърдят, че наставникът нямал нищо против да налага българското попълнение, но получавал сериозен отпор от Джиджи Бекали, който си скубел косите само като чуе името на Бибишков./БЛИЦ