Босът на Тотнъм Даниел Леви е бесен на Байерн. Според информация на "Билд" 61-годишният шеф  на "шпорите" е споделил разочарованието си от баварците пред приятели.

Леви е смятан за един от най-трудните преговарящи в световния футбол и в момента е изправен пред ситуацията, че германският шампион наистина иска да привлече капитана на Англия Хари Кейн. Това, което особено притеснява Леви, е, че Байерн разговарят с Кейн зад гърба му от дълго време и се е разбрал с него за трансфер. Треньорът Томас Тухел се срещнал с нападателя и дори разговарял с него за голямата цел да спечели Шампионската лига. Очевидно това не се е харесало на Леви, който вече отказа първа оферта от Байерн за 70 милиона евро.

Според информация "Билд" той ще направи същото с оферта от 100 милиона като реакция на поведението на баварците. Така за да вземе Кейн, Байерн ще трябва да плати повече от 100 милиона евро. Много пари за играч, който има само една година до края на договора си.

Леви най-вероятно няма да успее да привлече Виктор Осимен от Наполи за заместник на Кейн, което ще влоши още повече преговорите с Байерн. Нигериецът, който все още не е отписан като план Б за Кейн и от баварците, заявил, че не иска да отиде в Тотнъм, защото не вижда условия за титли там.